Ervaren beleidsadviseur vastgoedsturing

Jij ziet het als een uitdaging om iedere keer weer een ingewikkelde puzzel op te lossen op het gebied van vastgoedsturing.

https://vacature.brinkgroep.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/senior-profiel?VcSn=159

WAT VERBINDT JOU & BRINK?

Je levert advies aan onze publieke en private opdrachtgevers op directie- en/of managementniveau om de efficiëntie en effectiviteit van hun (toekomstige) vastgoedportefeuille te vernieuwen, te verbeteren en te verduurzamen. Jouw bijdrage aan het strategisch vastgoedmanagement dient te leiden tot verhoging van de productiviteit, reductie van de kosten en moet bijdragen aan het rendement. Daarnaast zal het moeten bijdragen aan de identiteit van de organisatie. Zo schakel je continu tussen de perspectieven van de organisatie en die van het vastgoed en werk je van strategisch naar operationeel niveau en terug. Hierbij ligt de focus op het ‘wat’ en het ‘hoe’. Om dit advies te kunnen geven volg je nauwlettend de (markt)ontwikkelingen.

Deze ontwikkelingen weet je te vertalen naar strategische mogelijkheden, nieuwe (innovatieve) concepten, oplossingsrichtingen en alternatieven voor de organisatie. Als eindstand resulteert dit in voorstellen met betrekking tot beleids- en strategiewijzigingen in samenspraak met de opdrachtgever. Je ontwikkelt jouw eigen visie, draagt deze uit en bent de ‘trusted advisor’ van onze opdrachtgevers. Je krijgt energie van het onderhouden van zowel interne- als externe relaties en bent met enige regelmaat te vinden op (netwerk) bijeenkomsten.

WAT VERBIND JIJ IN JE ROL BIJ BRINK?

Je hebt verstand van de werking van vastgoedorganisaties en huisvestingsprincipes en kunt met onze opdrachtgevers tot op de hoogste besluitvormingsniveaus meedenken en sparren over vastgoedvraagstukken in de breedste zin van het woord.

Enkele toonaangevende projecten van Brink Management / Advies op het gebied van dit type beleidsvraagstukken zijn: strategisch vastgoed- en huisvestingsadvies voor de Politie, het ontwikkelen van duurzaamheidsbeleid voor het Kunstmuseum in Den Haag en een duurzaamheidsraamwerk voor KLM, advisering en procesbegeleiding Gemeente Leiden bij de professionalisering van haar portefeuillemanagement.

Onze opdrachtgevers zijn divers, maar hebben één ding gemeen: ze zijn verantwoordelijk voor een flinke vastgoedportefeuille en de daarbij behorende uitdagingen, vaak ook nog voor eigen gebruik. Zowel publieke, als private partijen. Denk aan Politie, COA, universiteiten, gemeenten, woningcorporaties. ASML, KLM.

WAAROM WIL JIJ JE AAN ONS VERBINDEN?

Brink is een organisatie waar jij je helemaal thuis gaat voelen. Dankzij de informele sfeer en de vrijheid en ruimte die jij krijgt om jouw werk in te richten zoals jij dat wilt. Je nieuwe baan is er een in een organisatie die een betekenisvolle meebouwer wil zijn en die wil bijdragen aan een leerbaardere en duurzamere maatschappij. Innovatie is daarbij enorm belangrijk en daarom zorgen we ervoor dat jij je, op jouw manier, optimaal kunt blijven ontwikkelen. Wij regelen alle randvoorwaarden.

Binnen een dynamische, compacte netwerkorganisatie met een informele sfeer krijg jij alle ruimte om je kennis en ervaring te delen. Wij hebben een groot aantal actuele projecten en een nog grotere hoeveelheid top referentieprojecten. Samen met jou bouwen we onze positie in de markt nog verder uit. Hierbij kun je collegialiteit verwachten van zo’n 150 gedreven ‘vakidioten’, die in het hart staan van bouw, vastgoed en infra. Hierdoor zetten ze net even een stapje extra en leggen ze de lat steeds hoger. Dat verwachten ze ook van jou.

Wij vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden passen bij jouw persoonlijke situatie. Je mag een deel ervan zelf inrichten met een persoonlijk budget. Daarmee beschik je, naast je salaris, over een vrij besteedbaar bedrag dat je kunt inzetten voor verschillende doelen. Koop er extra vrije dagen mee, bovenop de 20 standaard vrije dagen die je al krijgt. Of zet het weg voor je pensioen. Als je situatie thuis verandert, kun je de condities op het werk zelf mee laten veranderen.

WAT ZIEN WIJ GRAAG TERUG IN JOU?

– Je hebt een universitaire opleiding en veel affiniteit met huisvestingsmanagement en vastgoedorganisaties. Denk aan Bouwkunde, (Technische) Bedrijfskunde/ Bestuurskunde of Organisatiewetenschappen.

– Je hebt minimaal zes jaar werkervaring op het gebied van beleidsadvies en aantoonbare affiniteit met vastgoed(sturing).
– Je bent commercieel gedreven en ambitieus op het gebied van vastgoedvraagstukken.
– Je bent daarnaast in staat om zelfstandig een projectteam aan te sturen en een goede werkrelatie met de klant op te bouwen.
– Je bent verantwoordelijk voor je projectteam en het opleveren van inhoudelijk goede oplossingen. Je bent een autoriteit op je vakgebied en beschikt over goede acquisitievaardigheden voor nieuwe leuke opdrachten.
– Jij hebt een uitstekend netwerk en geeft de collega’s in je projectteams veel energie.

WAAR WACHT JE NOG OP?

Klinkt dit als de functie voor jou? Neem dan contact op met Xiomara van Zalm, HR-adviseur, via x.van.zalm@brink.nl of bel 06 57949750.

Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature gaan we niet in.

OVER BRINK

Wij zijn een management-, advies- en softwarebedrijf in het middelpunt van bouw, infra en vastgoed. Ons hart gaat sneller kloppen van complexe vraagstukken en kansen om relevante en maatschappelijke impact te maken. Met programma’s, projecten en producten waarmee we bijdragen aan een leefbare, duurzame wereld.

We willen zelf iedere dag beter worden én onze producten en diensten continu verbeteren. We helpen onze klanten steeds een stap verder én jagen vernieuwing aan. Want wij willen de bouw-, infra- en vastgoedsector in beweging brengen. Samen. Met Brinkers, klanten en partners.

Geinteresseerd in deze vacature?

Reageer dan eenvoudig via de solliciteer-button! Of ken je iemand voor wie deze vacature op het lijf is geschreven? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt.

Vragen over deze vacature?

Xiomara van Zalm

Xiomara van Zalm

Play Video

Collega's vertellen

Het begint
met een stip
op de horizon

Sanne Koorneef

Als jij gelooft
in je idee
krijg je alle ruimte

Eveline van de Ven

Staat jouw vacature er niet tussen?

Schrijf je in voor de Job Alert en krijg een overzicht van nieuwe vacatures die voldoen aan jouw criteria.

Solliciteren

Neem contact op

Als je hier je gegevens achterlaat nemen we contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking met een goede kop koffie (of thee ;)).

Jouw Job Alert

Schrijf je in voor de job alert en ontvang meldingen van nieuwe vacatures.

Challenger

Je herkent jou aan het talent het beste te halen uit alles en iedereen. Uit je collega’s, uit projecten, maar vooral uit jezelf. Dat gaat natuurlijk niet als je alleen maar rondwandelt in je comfort zone. Jij gedijt het beste bij het type vraagstuk waarbij je in eerste instantie geen idee hebt hoe je het gaat oplossen. En al helemaal niet in je eentje. Daarom verbind jij de juiste experts. Aan elkaar en aan jezelf. Je prikkelt je teamgenoten met de complexe puzzel die voor jullie ligt. En je daagt ze uit. Om buiten bestaande kaders te denken. Door een uitdagende, constructieve dialoog komen jullie tot nieuw inzicht. En tot oplossingen en producten die voorheen nog niet bestonden. Zorgen dat je hele team boven zichzelf uitstijgt, dát is jouw impact.

Weter

Je herkent jou aan het talent om kennis en kunde te verbinden. Aan anderen of aan complexe vraagstukken. Je denkt logisch, gestructureerd en je vergaart graag informatie om zo de wereld te kunnen begrijpen. Dit inzicht deel je graag met anderen. Meestal gevraagd, maar als je eerlijk bent soms ook ongevraagd 😉. Hoe dan ook, jij verrijkt de mensen om je heen met de nodige know how. Je helpt en stimuleert anderen om vakinhoudelijk te groeien en complexe kwesties objectief te bekijken. Zo til jij de omgeving waar je in verkeert naar een hoger niveau. Dat is de impact die jij maakt!

Supporter

De uniciteit van mensen op waarde schatten. Daar blink jij in uit. Waarom? Omdat jij van nature oog hebt voor degenen om je heen. Je ziet hun kracht en hun uitdagingen. Dat is hét talent waarmee jij het verschil maakt. Vooral als het gaat om het realiseren van succesvolle samenwerking. Iedereen is anders. Jij herkent persoonlijkheden die elkaar versterken. En je verbindt ze aan elkaar. Zo stimuleer jij de synergie. Mensen in jouw team staan in hun kracht en durven buiten hun comfortzone te treden. Top, want dat draagt niet alleen bij aan ieders werkgeluk, jullie komen samen vooral tot betere oplossingen.

Vernieuwer

Anders denken en kijken. Dat is het talent waar je jou aan herkent. Door onverwachte verbindingen te leggen kom jij tot nieuw inzicht en verrassende ideeën. Het zit in je aard om al deze vernieuwing te delen. Met je collega’s bijvoorbeeld. Hierdoor bereiken jullie samen nog meer. Waar anderen beren op de weg zien, wijs jij ze juist op spannende zijwegen. Zo breng jij de hele organisatie verder! Dit krijg je voor elkaar omdat je jezelf onbewust continu vragen stelt. Kan dat niet beter? Wat is daarvoor nodig? Hierbij heb je altijd oog voor mens en maatschappij. Want echte impact maak je met vernieuwing die groter is dan jezelf.