praktische info

Jij wilt een baan waarbij alles goed geregeld is. Dat komt mooi uit, want wij zorgen graag goed voor onze mensen. Op deze pagina ontdek je de voordelen en voorwaarden die Brink je te bieden heeft.

Jouw sollicitatie

Of je nou al precies weet wat je wilt of nog twijfelt over je professionele toekomst; we gaan graag in gesprek. En als je nog zoekt, zoeken we met je mee.

Als je bij ons solliciteert, spreek je veel aanstaande collega’s, krijg je een rondleiding en stel je vragen. Zo krijg jij een goed beeld van de organisatie en ervaar je snel of er een klik is. Net als wij. Zijn we na een of twee gesprekken allebei enthousiast? Dan volgt het formele deel over arbeidsvoorwaarden. Als we dat met succes hebben afgerond, regelen we de rest digitaal. Minder persoonlijk, maar wel zo snel en efficiënt.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Wij vinden het belangrijk dat jouw arbeidsvoorwaarden passen bij deze tijd en vooral bij jouw persoonlijke situatie. Daarom bieden we mogelijkheden om parttime en/of hybride te werken. We zorgen ervoor dat jij alle middelen krijgt om dat prettig en effectief te doen, zoals een telefoon en een laptop. Afhankelijk van je functie heb je de keuze uit meerdere mobiliteitsopties. Onze kantoren liggen dicht bij stations, dus we moedigen duurzaam vervoer zoveel mogelijk aan. Zo krijgt iedereen van ons een NS-Businesscard voor zakelijke reizen. Leg je jouw woon-werkverkeer met het OV af, dan mag je de NS-Businesscard daar ook voor gebruiken.

Bij Brink krijg je bij een fulltime dienstverband bovenop 20 wettelijke vakantiedagen nog eens 11 vakantiedagen extra. Spaar je liever meer voor je pensioen of krijg je liever de waarde van je vakantiedagen uitgekeerd? Dat kan! Dan kun je ervoor kiezen om (een deel van) die 11 dagen in te wisselen. Hoe dan ook: als je situatie thuis verandert, kun je de condities op het werk zelf mee laten veranderen.

Jouw eigen stukje brink

We gaan voor een samenwerking op de lange termijn. Daarom mag je één of meer certificaten kopen als je een vast contract hebt. Daarmee bezit je een stukje Brink.

Welkom aan boord!

We vinden het belangrijk dat je je als nieuwe collega meteen thuis voelt en je weg weet te vinden. We zijn een brede netwerkorganisatie en hoe meer mensen je kent, hoe beter jullie elkaar weten te vinden en gebruik kunnen maken van elkaars kwaliteiten en talenten. We plannen veel kennismakingsgesprekken in zodat je de organisatie snel leert kennen. Een speciale onboardingspagina wijst je, onder andere met video’s, snel de weg in de wereld van Brink.

jouw ontwikkeling

Blijven leren vergroot je kansen, verbreedt je horizon, geeft je zelfvertrouwen en brengt je verder in je carrière. Persoonlijke ontwikkeling en groei vinden we niet alleen erg belangrijk, we stimuleren het ook. Om je daarbij te helpen, is er bijvoorbeeld de Brink Academy. Met allerlei trainingen die je helpen in je ontwikkeling. Heb je een andere wens? Daar is ook zeker ruimte voor.

Bij Brink leer je ook veel ‘on the job’. Omdat je samenwerkt met ervaren collega’s van verschillende afdelingen en niveaus. Laat zien wat je kunt, pak je verantwoordelijkheid en je kansen en groei per project. Zo geef jij je carrière inhoud. Als jij de ambitie en de mindset hebt, zijn de mogelijkheden bij Brink eindeloos.

Zo kun je bij Brink proeven van de verschillende expertises, werk je samen met verschillende specialisten en kies je de trainingen die passen bij jouw ontwikkeling. Als jij die kansen pakt dan maak jij de impact en dat wil je.

Jouw carrière na Brink

Al willen we er nu nog niet aan denken: er komt een moment dat je vertrekt bij Brink. Omdat je een andere uitdaging aan wilt gaan, of omdat je stopt met werken. Maar ook nadat je de deur van kantoor voor de laatste keer achter je dichtgetrokken hebt, houden we graag contact. We vinden het belangrijk om onze alumni op de hoogte te houden van ontwikkelingen bij Brink en in de branche. Zo blijven we verbonden. We blijven onze kennis delen. En andersom horen we graag van jou hoe het gaat. Want uit het oog, is bij Brink niet uit het hart.

Neem contact op

Als je hier je gegevens achterlaat nemen we contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking met een goede kop koffie (of thee ;)).

Challenger

Je herkent jou aan het talent het beste te halen uit alles en iedereen. Uit je collega’s, uit projecten, maar vooral uit jezelf. Dat gaat natuurlijk niet als je alleen maar rondwandelt in je comfort zone. Jij gedijt het beste bij het type vraagstuk waarbij je in eerste instantie geen idee hebt hoe je het gaat oplossen. En al helemaal niet in je eentje. Daarom verbind jij de juiste experts. Aan elkaar en aan jezelf. Je prikkelt je teamgenoten met de complexe puzzel die voor jullie ligt. En je daagt ze uit. Om buiten bestaande kaders te denken. Door een uitdagende, constructieve dialoog komen jullie tot nieuw inzicht. En tot oplossingen en producten die voorheen nog niet bestonden. Zorgen dat je hele team boven zichzelf uitstijgt, dát is jouw impact.

Weter

Je herkent jou aan het talent om kennis en kunde te verbinden. Aan anderen of aan complexe vraagstukken. Je denkt logisch, gestructureerd en je vergaart graag informatie om zo de wereld te kunnen begrijpen. Dit inzicht deel je graag met anderen. Meestal gevraagd, maar als je eerlijk bent soms ook ongevraagd 😉. Hoe dan ook, jij verrijkt de mensen om je heen met de nodige know how. Je helpt en stimuleert anderen om vakinhoudelijk te groeien en complexe kwesties objectief te bekijken. Zo til jij de omgeving waar je in verkeert naar een hoger niveau. Dat is de impact die jij maakt!

Supporter

De uniciteit van mensen op waarde schatten. Daar blink jij in uit. Waarom? Omdat jij van nature oog hebt voor degenen om je heen. Je ziet hun kracht en hun uitdagingen. Dat is hét talent waarmee jij het verschil maakt. Vooral als het gaat om het realiseren van succesvolle samenwerking. Iedereen is anders. Jij herkent persoonlijkheden die elkaar versterken. En je verbindt ze aan elkaar. Zo stimuleer jij de synergie. Mensen in jouw team staan in hun kracht en durven buiten hun comfortzone te treden. Top, want dat draagt niet alleen bij aan ieders werkgeluk, jullie komen samen vooral tot betere oplossingen.

Vernieuwer

Anders denken en kijken. Dat is het talent waar je jou aan herkent. Door onverwachte verbindingen te leggen kom jij tot nieuw inzicht en verrassende ideeën. Het zit in je aard om al deze vernieuwing te delen. Met je collega’s bijvoorbeeld. Hierdoor bereiken jullie samen nog meer. Waar anderen beren op de weg zien, wijs jij ze juist op spannende zijwegen. Zo breng jij de hele organisatie verder! Dit krijg je voor elkaar omdat je jezelf onbewust continu vragen stelt. Kan dat niet beter? Wat is daarvoor nodig? Hierbij heb je altijd oog voor mens en maatschappij. Want echte impact maak je met vernieuwing die groter is dan jezelf.

 

Solliciteren