Vestigingen

Als je grote namen adviseert op het gebied van leefbaarheid en optimale werkomgevingen, moet je zelf natuurlijk het goede voorbeeld geven. 

Dat doen we in onze drie vestigingen in Eindhoven, Rotterdam, en Groningen: duurzame kantoren waar ontmoeten centraal staat. Onze kantoren zijn ingericht naar de wensen en werkzaamheden van de Brinkers. Ze stimuleren verbinding, zijn transparant, hebben verschillende typen overleg ruimtes en lenen zich ook om geconcentreerd te werken. Met de ligging vlakbij centrale stations bieden onze tof ingerichte kantoren, met ook veel licht en groen, voor ieder wat wils. En misschien nog wel het belangrijkste: er is goede koffie! Een gezellige plek waar iedere Brinker graag komt.

Maar we hebben ook locaties die je niet op deze pagina ziet, zoals jouw woning, het kantoor van de opdrachtgever of het werkcafé in jouw buurt. Hybride werken werkt voor ons, jij bepaalt wat voor jou werkt. Al zal je snel ervaren dat je de leuke, waardevolle gesprekken aan de lunchtafel niet wil missen! En de beste ideeën ontstaan als je samenkomt.

Eindhoven

Een fraai, modern pand midden in het centrum. Direct gelegen aan het stationsplein op een minimale afstand van treinen, bussen en het centrum. Een mooie locatie, aan de Noordzijde van het CS Eindhoven op de route naar het TU/e terrein. En op loopafstand van de leukste eet- en koffietentjes.

BEZOEKADRES
Kennedyplein 101, 3e etage
5611 ZS Eindhoven

Play Video

Rotterdam

Een iconisch en historisch rijksmonument dat je niet kunt missen als je met de trein komt. Centraal gelegen aan het stationsplein is deze locatie optimaal bereikbaar. We zitten op de zesde verdieping met fantastisch uitzicht over het central district van Rotterdam.

BEZOEKADRES
Groot Handelsgebouw
Stationsplein 45, unit A6.002
3013 AK Rotterdam

Play Video

Groningen

Indrukwekkend, licht en voorzien van alles dat werken aangenaam maakt. Welkom in ons kloppend hart in het noorden van Nederland. Een locatie die prima bereikbaar is met het openbaar vervoer. Vanaf Station Groningen Europapark loop je er in 6 minuten naartoe.

BEZOEKADRES 
Boumaboulevard 756
9723 ZT Groningen

Play Video

Challenger

Je herkent jou aan het talent het beste te halen uit alles en iedereen. Uit je collega’s, uit projecten, maar vooral uit jezelf. Dat gaat natuurlijk niet als je alleen maar rondwandelt in je comfort zone. Jij gedijt het beste bij het type vraagstuk waarbij je in eerste instantie geen idee hebt hoe je het gaat oplossen. En al helemaal niet in je eentje. Daarom verbind jij de juiste experts. Aan elkaar en aan jezelf. Je prikkelt je teamgenoten met de complexe puzzel die voor jullie ligt. En je daagt ze uit. Om buiten bestaande kaders te denken. Door een uitdagende, constructieve dialoog komen jullie tot nieuw inzicht. En tot oplossingen en producten die voorheen nog niet bestonden. Zorgen dat je hele team boven zichzelf uitstijgt, dát is jouw impact.

Weter

Je herkent jou aan het talent om kennis en kunde te verbinden. Aan anderen of aan complexe vraagstukken. Je denkt logisch, gestructureerd en je vergaart graag informatie om zo de wereld te kunnen begrijpen. Dit inzicht deel je graag met anderen. Meestal gevraagd, maar als je eerlijk bent soms ook ongevraagd 😉. Hoe dan ook, jij verrijkt de mensen om je heen met de nodige know how. Je helpt en stimuleert anderen om vakinhoudelijk te groeien en complexe kwesties objectief te bekijken. Zo til jij de omgeving waar je in verkeert naar een hoger niveau. Dat is de impact die jij maakt!

Supporter

De uniciteit van mensen op waarde schatten. Daar blink jij in uit. Waarom? Omdat jij van nature oog hebt voor degenen om je heen. Je ziet hun kracht en hun uitdagingen. Dat is hét talent waarmee jij het verschil maakt. Vooral als het gaat om het realiseren van succesvolle samenwerking. Iedereen is anders. Jij herkent persoonlijkheden die elkaar versterken. En je verbindt ze aan elkaar. Zo stimuleer jij de synergie. Mensen in jouw team staan in hun kracht en durven buiten hun comfortzone te treden. Top, want dat draagt niet alleen bij aan ieders werkgeluk, jullie komen samen vooral tot betere oplossingen.

Vernieuwer

Anders denken en kijken. Dat is het talent waar je jou aan herkent. Door onverwachte verbindingen te leggen kom jij tot nieuw inzicht en verrassende ideeën. Het zit in je aard om al deze vernieuwing te delen. Met je collega’s bijvoorbeeld. Hierdoor bereiken jullie samen nog meer. Waar anderen beren op de weg zien, wijs jij ze juist op spannende zijwegen. Zo breng jij de hele organisatie verder! Dit krijg je voor elkaar omdat je jezelf onbewust continu vragen stelt. Kan dat niet beter? Wat is daarvoor nodig? Hierbij heb je altijd oog voor mens en maatschappij. Want echte impact maak je met vernieuwing die groter is dan jezelf.

 

Solliciteren

Neem contact op

Als je hier je gegevens achterlaat nemen we contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking met een goede kop koffie (of thee ;)).