Vestigingen

Als je grote namen adviseert op het gebied van leefbaarheid en optimale werkomgevingen, moet je zelf natuurlijk het goede voorbeeld geven. 

Dat doen we in onze drie vestigingen in Eindhoven, Rotterdam, en Groningen: duurzame kantoren waar ontmoeten centraal staat. Onze kantoren zijn ingericht naar de wensen en werkzaamheden van de Brinkers. Ze stimuleren verbinding, zijn transparant, hebben verschillende typen overleg ruimtes en lenen zich ook om geconcentreerd te werken. Met de ligging vlakbij centrale stations bieden onze tof ingerichte kantoren, met ook veel licht en groen, voor ieder wat wils. En misschien nog wel het belangrijkste: er is goede koffie! Een gezellige plek waar iedere Brinker graag komt.

Maar we hebben ook locaties die je niet op deze pagina ziet, zoals jouw woning, het kantoor van de opdrachtgever of het werkcafé in jouw buurt. Hybride werken werkt voor ons, jij bepaalt wat voor jou werkt. Al zal je snel ervaren dat je de leuke, waardevolle gesprekken aan de lunchtafel niet wil missen! En de beste ideeën ontstaan als je samenkomt.

Eindhoven

Een fraai, modern pand midden in het centrum. Direct gelegen aan het stationsplein op een minimale afstand van treinen, bussen en het centrum. Een mooie locatie, aan de Noordzijde van het CS Eindhoven op de route naar het TU/e terrein. En op loopafstand van de leukste eet- en koffietentjes.

BEZOEKADRES
Kennedyplein 101, 3e etage
5611 ZS Eindhoven

Play Video

Rotterdam

Een iconisch en historisch rijksmonument dat je niet kunt missen als je met de trein komt. Centraal gelegen aan het stationsplein is deze locatie optimaal bereikbaar. We zitten op de zesde verdieping met fantastisch uitzicht over het central district van Rotterdam.

BEZOEKADRES
Groot Handelsgebouw
Stationsplein 45, unit A6.002
3013 AK Rotterdam

Play Video

Groningen

Indrukwekkend, licht en voorzien van alles dat werken aangenaam maakt. Welkom in ons kloppend hart in het noorden van Nederland. Een locatie die prima bereikbaar is met het openbaar vervoer. Vanaf Station Groningen Europapark loop je er in 6 minuten naartoe.

BEZOEKADRES 
Boumaboulevard 756
9723 ZT Groningen

Solliciteren

Neem contact op

Als je hier je gegevens achterlaat nemen we contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking met een goede kop koffie (of thee ;)).

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.