Advies

Voor jou is complexiteit een voorwaarde. Jij leeft op van vraagstukken met meerdere parameters, stakeholders en mogelijkheden. Je analyseert, onderzoekt en werkt samen met specialisten uit alle vakgebieden binnen onze brede organisatie. Dankzij de verbinding tussen teamspirit en mooie gezamenlijke doelen, komen jullie altijd met een creatieve oplossing voor een opgave die onmiskenbaar de handtekening van Brink draagt.

Wil jij iedere dag meer uitgedaagd worden?

Strategische en financiële advisering

Binnen advies hebben we twee verschillende aandachtsgebieden. De een meer gericht op formuleren en adviseren. De ander op analyseren en modelleren. Ontdek hiernaast met welke eigenschappen jij bij ons als een vis in het water bent.

Als een
echte strateeg

Schrik jij niet van een leeg blad. Sterker nog, dat slijpt jouw gedrevenheid om te komen tot het beste advies nog meer. Jouw vizier staat altijd op het bereiken van de doelen van de opdrachtgever en je neemt daarin specifieke context mee.

Als een
echte puzzelaar

Houd jij ervan om complexe vraagstukken te ontrafelen. Of het nu gaat over een object, portefeuille of gebied: jouw aanpak en onderbouwing is datagedreven. Je denkt graag in scenario’s en op alle niveaus weet jij een spot-on strategisch advies te formuleren.

Projecten & Producten

ALPHEN AAN DEN RIJN
MAATSCHAPPELIJKE IMPACTANALYSE
Faciliteren van een objectieve discussie als basis voor een toekomstvisie
Routekaart
defensie
Routekaart naar verduurzaming van vastgoed
Floating office
Rotterdam (FOR)
Operationele basis voor werelds’ grootste drijvende kantoorgebouw
Design guide
KLM
Design guide met focus op duurzaamheid en slim gebruik van vastgoed
Gemeente
Zwolle
Businesscase voor een data-gedreven duurzaam warmtenetwerk

Uitgelichte vacatures

Dit zijn nog maar een paar van de uitdagende functies in Advies. Bekijk alle vacatures en ontdek een wereld aan carrièrekansen.

Ervaren Kostendeskundige

Jij verbindt je financiële inzicht, skills en creativiteit aan complexe opgaves die de gebouwde omgeving duurzamer en leefbaarder maken.
pijl klein/paars

Junior Kostenadviseur

Verbind de perfecte balans tussen uitdaging en begeleiding aan een baan waarin je direct van meerwaarde voor onze opdrachtgevers.
pijl klein/paars

Lead Data

Verbind jouw kennis van data en vastgoed aan groei en ontwikkeling van de klant, jezelf en Brink.
pijl klein/paars

Projectondersteuner/-secretaresse 0,6-1,0 FTE

Verbind jouw organisatorische talent aan het succes van onze projectteams
pijl klein/paars

Ervaren Manager Vastgoedsturing

Verbind jouw vastgoedexpertise aan programma’s en projecten die onze opdrachtgevers grip geven op hun vastgoedportefeuille.
pijl klein/paars

Ervaren Adviseur Vastgoed en Finance

Verbind jouw ervaring en kennis van financiële modellen aan duurzame gebiedsontwikkeling.
pijl klein/paars

Collega's vertellen

Het begint
met een stip
op de horizon

Sanne Koorneef

Als jij gelooft
in je idee
krijg je alle ruimte

Eveline van de Ven

Laatste events

Inhousedag: 2 december in Eindhoven

Studeer je aan een bouw- of vastgoedgerelateerde opleiding en wil je een kijkje in het kloppend hart van bouw, vastgoed en infra? Wil je meer weten over onze projecten of wil je de sfeer komen proeven? Dat kan! Op 2 december organiseren we een Inhousedag. Meer weten?

Challenger

Je herkent jou aan het talent het beste te halen uit alles en iedereen. Uit je collega’s, uit projecten, maar vooral uit jezelf. Dat gaat natuurlijk niet als je alleen maar rondwandelt in je comfort zone. Jij gedijt het beste bij het type vraagstuk waarbij je in eerste instantie geen idee hebt hoe je het gaat oplossen. En al helemaal niet in je eentje. Daarom verbind jij de juiste experts. Aan elkaar en aan jezelf. Je prikkelt je teamgenoten met de complexe puzzel die voor jullie ligt. En je daagt ze uit. Om buiten bestaande kaders te denken. Door een uitdagende, constructieve dialoog komen jullie tot nieuw inzicht. En tot oplossingen en producten die voorheen nog niet bestonden. Zorgen dat je hele team boven zichzelf uitstijgt, dát is jouw impact.

Weter

Je herkent jou aan het talent om kennis en kunde te verbinden. Aan anderen of aan complexe vraagstukken. Je denkt logisch, gestructureerd en je vergaart graag informatie om zo de wereld te kunnen begrijpen. Dit inzicht deel je graag met anderen. Meestal gevraagd, maar als je eerlijk bent soms ook ongevraagd 😉. Hoe dan ook, jij verrijkt de mensen om je heen met de nodige know how. Je helpt en stimuleert anderen om vakinhoudelijk te groeien en complexe kwesties objectief te bekijken. Zo til jij de omgeving waar je in verkeert naar een hoger niveau. Dat is de impact die jij maakt!

Supporter

De uniciteit van mensen op waarde schatten. Daar blink jij in uit. Waarom? Omdat jij van nature oog hebt voor degenen om je heen. Je ziet hun kracht en hun uitdagingen. Dat is hét talent waarmee jij het verschil maakt. Vooral als het gaat om het realiseren van succesvolle samenwerking. Iedereen is anders. Jij herkent persoonlijkheden die elkaar versterken. En je verbindt ze aan elkaar. Zo stimuleer jij de synergie. Mensen in jouw team staan in hun kracht en durven buiten hun comfortzone te treden. Top, want dat draagt niet alleen bij aan ieders werkgeluk, jullie komen samen vooral tot betere oplossingen.

Vernieuwer

Anders denken en kijken. Dat is het talent waar je jou aan herkent. Door onverwachte verbindingen te leggen kom jij tot nieuw inzicht en verrassende ideeën. Het zit in je aard om al deze vernieuwing te delen. Met je collega’s bijvoorbeeld. Hierdoor bereiken jullie samen nog meer. Waar anderen beren op de weg zien, wijs jij ze juist op spannende zijwegen. Zo breng jij de hele organisatie verder! Dit krijg je voor elkaar omdat je jezelf onbewust continu vragen stelt. Kan dat niet beter? Wat is daarvoor nodig? Hierbij heb je altijd oog voor mens en maatschappij. Want echte impact maak je met vernieuwing die groter is dan jezelf.

 

Solliciteren

Neem contact op

Als je hier je gegevens achterlaat nemen we contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking met een goede kop koffie (of thee ;)).