Shared services

Jij weet als geen ander hoe belangrijk de (rand)voorwaarden zijn om samen ambities waar te kunnen maken. Alleen met sterke teams van specialisten kunnen we groeien, innoveren en steeds beter worden. Geef jij graag gevraagd en ongevraagd advies? Ben je proactief in je aanpak? Dan ligt er bij Brink een mooie toekomst voor je in het verschiet als collega in het shared service center: een enthousiast team van echte specialisten op het gebied van HR, facilities en meer.

Krijg jij energie van het scheppen van de randvoorwaarden voor succes?

Projecten & Producten

Ibis Calculeren
voor Infra
Software die helpt bij het calculeren en inschrijven op een bouwproject in de GWW.
Ibis Calculeren
voor Bouw
Het slagen van een bouwproject staat of valt met een goede calculatie. Ibis Calculeren voor Bouw helpt hierbij.
Brainport
Smart district
Procesmanagement en haalbaarheidsadvies voor de slimste wijk ter wereld
Routekaart
defensie
Routekaart naar verduurzaming van vastgoed
Floating office
Rotterdam (FOR)
Operationele basis voor werelds’ grootste drijvende kantoorgebouw

Uitgelichte vacatures

Dit zijn nog maar een paar van de uitdagende functies in Shared services. Bekijk alle vacatures en ontdek een wereld aan carrièrekansen.

Data /AFAS (ERP) -specialist

Verbind jouw passie voor IT beheer aan de ontwikkeling onze ERP-systemen.
pijl klein/paars

Collega's vertellen

De passie en energie
van mijn collega’s
werkt aanstekelijk

Annemieke Hamakers

Ik wil
de essentie
van Brink uitdragen

Jojanneke Boogers

Challenger

Je herkent jou aan het talent het beste te halen uit alles en iedereen. Uit je collega’s, uit projecten, maar vooral uit jezelf. Dat gaat natuurlijk niet als je alleen maar rondwandelt in je comfort zone. Jij gedijt het beste bij het type vraagstuk waarbij je in eerste instantie geen idee hebt hoe je het gaat oplossen. En al helemaal niet in je eentje. Daarom verbind jij de juiste experts. Aan elkaar en aan jezelf. Je prikkelt je teamgenoten met de complexe puzzel die voor jullie ligt. En je daagt ze uit. Om buiten bestaande kaders te denken. Door een uitdagende, constructieve dialoog komen jullie tot nieuw inzicht. En tot oplossingen en producten die voorheen nog niet bestonden. Zorgen dat je hele team boven zichzelf uitstijgt, dát is jouw impact.

Weter

Je herkent jou aan het talent om kennis en kunde te verbinden. Aan anderen of aan complexe vraagstukken. Je denkt logisch, gestructureerd en je vergaart graag informatie om zo de wereld te kunnen begrijpen. Dit inzicht deel je graag met anderen. Meestal gevraagd, maar als je eerlijk bent soms ook ongevraagd 😉. Hoe dan ook, jij verrijkt de mensen om je heen met de nodige know how. Je helpt en stimuleert anderen om vakinhoudelijk te groeien en complexe kwesties objectief te bekijken. Zo til jij de omgeving waar je in verkeert naar een hoger niveau. Dat is de impact die jij maakt!

Supporter

De uniciteit van mensen op waarde schatten. Daar blink jij in uit. Waarom? Omdat jij van nature oog hebt voor degenen om je heen. Je ziet hun kracht en hun uitdagingen. Dat is hét talent waarmee jij het verschil maakt. Vooral als het gaat om het realiseren van succesvolle samenwerking. Iedereen is anders. Jij herkent persoonlijkheden die elkaar versterken. En je verbindt ze aan elkaar. Zo stimuleer jij de synergie. Mensen in jouw team staan in hun kracht en durven buiten hun comfortzone te treden. Top, want dat draagt niet alleen bij aan ieders werkgeluk, jullie komen samen vooral tot betere oplossingen.

Vernieuwer

Anders denken en kijken. Dat is het talent waar je jou aan herkent. Door onverwachte verbindingen te leggen kom jij tot nieuw inzicht en verrassende ideeën. Het zit in je aard om al deze vernieuwing te delen. Met je collega’s bijvoorbeeld. Hierdoor bereiken jullie samen nog meer. Waar anderen beren op de weg zien, wijs jij ze juist op spannende zijwegen. Zo breng jij de hele organisatie verder! Dit krijg je voor elkaar omdat je jezelf onbewust continu vragen stelt. Kan dat niet beter? Wat is daarvoor nodig? Hierbij heb je altijd oog voor mens en maatschappij. Want echte impact maak je met vernieuwing die groter is dan jezelf.

 

Solliciteren

Neem contact op

Als je hier je gegevens achterlaat nemen we contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking met een goede kop koffie (of thee ;)).