Software

Zelfs als doorgewinterde IT-specialist ontdek je bij Brink nog volop innovatieve manieren om je skills in te zetten. Hier ontwikkel je software voor de branche met de grootste uitdaging in Nederland: de bouw. In teams van specialisten die net zo gebrand zijn op vernieuwen als jij. Met jouw inzicht en kennis van de modernste tools en platforms, draag jij bij aan oplossingen die onze klanten helpen om sneller, slimmer en duurzamer te bouwen. Jij brengt onze visie tot leven in software. Of je helpt ons om deze oplossingen onder de aandacht van de markt te brengen.

Wil jij werken aan oplossingen die je nergens anders gaat vinden?

Projecten & Producten

Ibis
Meten in BIM
Meten in BIM is een hulpinstrument om hoeveelheden in de bouwbegroting op een eenvoudige én snelle manier te bepalen.
Ibis Calculeren
voor Infra
Software die helpt bij het calculeren en inschrijven op een bouwproject in de GWW.
Ibis Calculeren
voor Bouw
Het slagen van een bouwproject staat of valt met een goede calculatie. Ibis Calculeren voor Bouw helpt hierbij.

Uitgelichte vacatures

Dit zijn nog maar een paar van de uitdagende functies in Software. Bekijk alle vacatures en ontdek een wereld aan carrièrekansen.

Helpdeskmedewerker

Verbind jouw klantgerichtheid en passie voor het oplossen van problemen aan innovatieve technologieën in de wereld van bouw en infra
pijl klein/paars

Stages bij Brink Software

Wil jij jouw passie voor technologie en innovatie inzetten binnen een dynamisch bedrijf met grote ambities? Brink Software, gevestigd in Rotterdam, biedt jou de kans om jouw carrière een vliegende start te geven met een uitdagende stage.
pijl klein/paars

Accountmanager

Verbind jouw passie voor commerciële resultaten en unieke applicaties aan uitdagende vragen uit een complexe branche.
pijl klein/paars

Consultant

Verbind jouw passie voor kennisoverdracht aan klanten in een dynamische wereld van bouw- en infra software.
pijl klein/paars

(Senior) Softwareontwikkelaar

Verbind jouw passie voor de allernieuwste technologieën aan een duurzame, efficiënte en innovatieve bouwsector.
pijl klein/paars

Collega's vertellen

Een mooie mix
van business
techniek en mensen

Wema Wuyts

De markt ziet
ons als de norm
in calculatiesoftware

Yasper Kuiper

Challenger

Je herkent jou aan het talent het beste te halen uit alles en iedereen. Uit je collega’s, uit projecten, maar vooral uit jezelf. Dat gaat natuurlijk niet als je alleen maar rondwandelt in je comfort zone. Jij gedijt het beste bij het type vraagstuk waarbij je in eerste instantie geen idee hebt hoe je het gaat oplossen. En al helemaal niet in je eentje. Daarom verbind jij de juiste experts. Aan elkaar en aan jezelf. Je prikkelt je teamgenoten met de complexe puzzel die voor jullie ligt. En je daagt ze uit. Om buiten bestaande kaders te denken. Door een uitdagende, constructieve dialoog komen jullie tot nieuw inzicht. En tot oplossingen en producten die voorheen nog niet bestonden. Zorgen dat je hele team boven zichzelf uitstijgt, dát is jouw impact.

Weter

Je herkent jou aan het talent om kennis en kunde te verbinden. Aan anderen of aan complexe vraagstukken. Je denkt logisch, gestructureerd en je vergaart graag informatie om zo de wereld te kunnen begrijpen. Dit inzicht deel je graag met anderen. Meestal gevraagd, maar als je eerlijk bent soms ook ongevraagd 😉. Hoe dan ook, jij verrijkt de mensen om je heen met de nodige know how. Je helpt en stimuleert anderen om vakinhoudelijk te groeien en complexe kwesties objectief te bekijken. Zo til jij de omgeving waar je in verkeert naar een hoger niveau. Dat is de impact die jij maakt!

Supporter

De uniciteit van mensen op waarde schatten. Daar blink jij in uit. Waarom? Omdat jij van nature oog hebt voor degenen om je heen. Je ziet hun kracht en hun uitdagingen. Dat is hét talent waarmee jij het verschil maakt. Vooral als het gaat om het realiseren van succesvolle samenwerking. Iedereen is anders. Jij herkent persoonlijkheden die elkaar versterken. En je verbindt ze aan elkaar. Zo stimuleer jij de synergie. Mensen in jouw team staan in hun kracht en durven buiten hun comfortzone te treden. Top, want dat draagt niet alleen bij aan ieders werkgeluk, jullie komen samen vooral tot betere oplossingen.

Vernieuwer

Anders denken en kijken. Dat is het talent waar je jou aan herkent. Door onverwachte verbindingen te leggen kom jij tot nieuw inzicht en verrassende ideeën. Het zit in je aard om al deze vernieuwing te delen. Met je collega’s bijvoorbeeld. Hierdoor bereiken jullie samen nog meer. Waar anderen beren op de weg zien, wijs jij ze juist op spannende zijwegen. Zo breng jij de hele organisatie verder! Dit krijg je voor elkaar omdat je jezelf onbewust continu vragen stelt. Kan dat niet beter? Wat is daarvoor nodig? Hierbij heb je altijd oog voor mens en maatschappij. Want echte impact maak je met vernieuwing die groter is dan jezelf.

 

Solliciteren

Neem contact op

Als je hier je gegevens achterlaat nemen we contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking met een goede kop koffie (of thee ;)).