Management

Jij bent ons gezicht bij toonaangevende projecten. Jij begeleidt de ontwikkeling van een object van contractfase tot bouw, oplevering en exploitatie. Je zoekt, vindt en bewaakt de balans tussen meerdere belangen en stakeholders en je houdt grip op het project. Natuurlijk doe je dat allemaal niet alleen. Je kunt bouwen op je collega’s in steeds wisselende projectteams.

Wil jij werken in een collegiale cultuur die jou veel ruimte biedt om te groeien en de bouw en infra sector mee te innoveren?

Bouwmanagement en procesbeheersing

Binnen management hebben we twee verschillende aandachtsgebieden. De een meer gericht op organiseren en sturen. De ander op structureren en implementeren. Ontdek hiernaast met welke eigenschappen jij bij ons als een vis in het water bent.

Als een
echte regelaar

Weet jij als spin-in-het-web precies wat er speelt. Je opereert graag vanuit de inhoud en kan ingewikkelde situaties doorgronden en vereenvoudigen. En specifieke kennis? Die bundel jij waar nodig. Zo breng jij elk project tot een goed einde.

Als een
echte regisseur

Denk jij vanuit eerste kaders graag verder na over hóe iets kan gaan werken. Jouw procesgerichte benadering maakt voor iedereen duidelijk wat er precies moet gebeuren en vooral: hóe dan? Gestructureerd en met oog voor continue verbetering.

Projecten & Producten

Klimaatadaptieve ontwikkeling
Gnephoek
Masterplan voor grootschalige gebiedsontwikkeling met maatschappelijke meerwaarde
Brainport
Smart district
Procesmanagement en haalbaarheidsadvies voor de slimste wijk ter wereld
Campus
technische universiteit Delft
Een complexe vraag, beantwoord met programma-, asset- en projectmanagement
Campus 2.0
ASML
Masterplanning, scenario’s en directievoering voor de grootste werkgever in de regio
DEPOT BOIJMANS
VAN BEUNINGEN
Projectmanagement voor een markante wereldprimeur

Uitgelichte vacatures

Dit zijn nog maar een paar van de uitdagende functies in Management. Bekijk alle vacatures en ontdek een wereld aan carrièrekansen.

Projectondersteuner/-secretaresse 0,6-1,0 FTE

Verbind jouw organisatorische talent aan het succes van onze projectteams
pijl klein/paars

Projectmanager Gebiedsontwikkeling

Verbind jouw kennis en ervaring aan complexe ruimtelijke opgave zodat deze ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.
pijl klein/paars

Ervaren Procesmanager Gebiedsontwikkeling

Verbind jouw passie voor complexe ruimtelijke opgaven aan vraagstukken van verschillende opdrachtgevers.
pijl klein/paars

Ervaren procesmanager Integrale Projectbeheersing

Jij verbindt je vermogen om van chaos structuur te maken in toonaangevende infra- en bouwprojecten en programma’s.
pijl klein/paars

Projectmanager Laboratoria

Verbind jouw ervaring als spin in het web aan projecten die bijdragen aan beter onderwijs, onderzoek en zorg.
pijl klein/paars

Directievoerder

Verbind jouw skills om de touwtjes in handen te houden aan vooruitstrevende, grootschalige en complexe bouwprojecten
pijl klein/paars

Collega's vertellen

Zo’n project
waar je met passie
aan werkt

Niels Franssen

Wij zijn
de aanjager
namens de opdrachtgever

Jort Alferink

Laatste events

Inhousedag: 2 december in Eindhoven

Studeer je aan een bouw- of vastgoedgerelateerde opleiding en wil je een kijkje in het kloppend hart van bouw, vastgoed en infra? Wil je meer weten over onze projecten of wil je de sfeer komen proeven? Dat kan! Op 2 december organiseren we een Inhousedag. Meer weten?

Challenger

Je herkent jou aan het talent het beste te halen uit alles en iedereen. Uit je collega’s, uit projecten, maar vooral uit jezelf. Dat gaat natuurlijk niet als je alleen maar rondwandelt in je comfort zone. Jij gedijt het beste bij het type vraagstuk waarbij je in eerste instantie geen idee hebt hoe je het gaat oplossen. En al helemaal niet in je eentje. Daarom verbind jij de juiste experts. Aan elkaar en aan jezelf. Je prikkelt je teamgenoten met de complexe puzzel die voor jullie ligt. En je daagt ze uit. Om buiten bestaande kaders te denken. Door een uitdagende, constructieve dialoog komen jullie tot nieuw inzicht. En tot oplossingen en producten die voorheen nog niet bestonden. Zorgen dat je hele team boven zichzelf uitstijgt, dát is jouw impact.

Weter

Je herkent jou aan het talent om kennis en kunde te verbinden. Aan anderen of aan complexe vraagstukken. Je denkt logisch, gestructureerd en je vergaart graag informatie om zo de wereld te kunnen begrijpen. Dit inzicht deel je graag met anderen. Meestal gevraagd, maar als je eerlijk bent soms ook ongevraagd 😉. Hoe dan ook, jij verrijkt de mensen om je heen met de nodige know how. Je helpt en stimuleert anderen om vakinhoudelijk te groeien en complexe kwesties objectief te bekijken. Zo til jij de omgeving waar je in verkeert naar een hoger niveau. Dat is de impact die jij maakt!

Supporter

De uniciteit van mensen op waarde schatten. Daar blink jij in uit. Waarom? Omdat jij van nature oog hebt voor degenen om je heen. Je ziet hun kracht en hun uitdagingen. Dat is hét talent waarmee jij het verschil maakt. Vooral als het gaat om het realiseren van succesvolle samenwerking. Iedereen is anders. Jij herkent persoonlijkheden die elkaar versterken. En je verbindt ze aan elkaar. Zo stimuleer jij de synergie. Mensen in jouw team staan in hun kracht en durven buiten hun comfortzone te treden. Top, want dat draagt niet alleen bij aan ieders werkgeluk, jullie komen samen vooral tot betere oplossingen.

Vernieuwer

Anders denken en kijken. Dat is het talent waar je jou aan herkent. Door onverwachte verbindingen te leggen kom jij tot nieuw inzicht en verrassende ideeën. Het zit in je aard om al deze vernieuwing te delen. Met je collega’s bijvoorbeeld. Hierdoor bereiken jullie samen nog meer. Waar anderen beren op de weg zien, wijs jij ze juist op spannende zijwegen. Zo breng jij de hele organisatie verder! Dit krijg je voor elkaar omdat je jezelf onbewust continu vragen stelt. Kan dat niet beter? Wat is daarvoor nodig? Hierbij heb je altijd oog voor mens en maatschappij. Want echte impact maak je met vernieuwing die groter is dan jezelf.

 

Solliciteren

Neem contact op

Als je hier je gegevens achterlaat nemen we contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking met een goede kop koffie (of thee ;)).